20240620 013528

Rykte: Xiaomis första flip blir ett ordentligt flaggskepp

Det sägs att 2024 är året då Xiaomi kommer visa upp sin första flip smartphone. En källa säger att den kinesiska tillverkaren inte sparat på krutet i den här mobilen utan att det kommer bli ett riktigt high-end flaggskepp i vikbart format.

Dagens källa menar att telefonen kommer få en stor yttre skärm. Sedan tidigare har det spekulerats om att modellen kommer få en 4″ skärm på utsidan, något som i sådana fall skulle innebära att telefonen kommer få en lika stor display som den som sitter i Honor Magic V Flip.

Men det är inte allt. Källan menar att telefonen också kommer med Qualcomms senaste high-end chipp Snapdragon 8 Gen 3 och att de två kamerorna på enhetens baksida kommer vara gjorda i samarbete med tyska Leica.

Xiaomi Mix Flip kommer förhoppningsvis visas upp i juli!

https://x.com/RODENT950/status/1803366085615403048?t=u5wIYFtjcyReo3oa1nvkPA&s=19

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *