Vivo X Fold 3 Series Mock Render

Rykte: Vivo X Fold 3 och X Fold 3 Pro presenteras 26-28 mars

Enligt uppgifter från Kina är det möjligt att Vivo kommer hålla ett event någon gång mellan 26-28 mars det här året där vi kan få se tillverkaren visa upp de nya flaggskeppen X Fold 3 och X Fold 3 Pro. Det sägs bland annat att Vivo gjort dessa modeller tunnare och lättare jämfört med sin föregångare.

Sedan tidigare har det spekulerats om att X Fold 3 kommer bli en tunn och lätt foldeble som bland annat sägs få Snapdragon 8 Gen 2 under huven. Vidare sägs det att Vivo valt att flytta fingeravtrycksläsaren till enhetens utsida. Förhoppningsvis kommer detta bli en  mycket prisvärd foldeble.

Gällande X Fold 3 Pro sägs detta bli ett fullfjädrat flaggskepp med bland annat Snapdragon 8 Gen 3, dubbla fingeravtrycksläsare varav en sitter under displayen på utsidan och den andra på displayen på insidan. Det sägs också att Pro-modellen kommer få trådlös laddning, något den vanliga X Fold 3 sägs sakna helt.

Bägge modeller sägs få primära 50 MP-kameror, stora batterier (5600 mAh för Fold 3, 5800 mAh för Fold 3 Pro) samt snabb laddning på 120W.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *