66790

Rykte: Google Pixel 8a blir tillgänglig i två versioner, kostar betydligt mer än sin föregångare

Enligt Roland Quandt som driver sajten WinFuture kommer Googles kommande smartphone, Pixel 8a, bli tillgänglig i två versioner. Den ska enligt honom säljas med 128 och 256 GB minne. Dessutom avslöjas det att modellen troligtvis kommer med Tensor G3 under huven, vilket är samma typ av processor som sitter i Pixel 8 och Pixel 8 Pro. Men det lämnas flera uppgifter än så.

Samma källa lämnar också ut prisuppgifter för mobilen. Enligt denna kommer modellen kosta från 570 euro med 128GB minne medans modellen med 256GB minne istället ser ut att få ett pris på 630 euro. Sedan tidigare har det sagts att Google kommer visa upp den här enheten i maj eller juni det här året och förhoppningsvis kommer den bli tillgänglig i bland annat Sverige.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *