1366 2000

Rykte om Xiaomi 15-serien: kan få ny typ av fingeravtrycksläsare

Enligt en kinesisk källa är det möjligt att Xiaomi 15-serien kommer få en helt ny typ av fingeravtrycksläsare. Det ska inte enbart röra sig om det Ultra-flaggskepp utan även om vanliga Xiaomi 15 samt Xiaomi 15 Pro.

Källan menar att Xiaomi i detta nu håller på att testa en fingeravtrycksläsare av typen ultrasonic till företagets kommande flaggskepp i 15-serien. Samsung har använt den här typen av fingeravtrycksläsare ända sedan Samsung Galaxy S10 som man släppte 2019 men det har varit otroligt få andra tillverkare som använt sig av den här typen av läsare. Istället har de allra flesta, inklusive Xiaomi, använt den betydligt billigare optiska fingeravtrycksläsaren under displayen.

Ultrasonic läsaren är framförallt säkrare än den optiska läsaren. Däremot har jag ofta upplevt den optiska läsaren något kvickare.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *