Google Pixel Watch 2 Top Gear

Rykte: Pixel Watch 3 kommer i två storlekar

Det är en sak som varit ett ihållande problem med Googles smarta Pixel-klockor: storleken. Det må vara riktigt bra klockor men de är lite väl små. Nu har det inkommit uppgifter om att Google troligtvis kommer introducera Pixel Watch 3 i två storlekar: en mindre och en större.

Mer precis sägs det att tillverkaren kommer behålla 41mm som företaget erbjudit sedan första generationens Pixel Watch. Men utöver detta sägs det också att Google äntligen kommer introducera en större version i storleken 45mm. Pixel Watch 2 erbjöd betydligt bättre batteritid än sin föregångare samtidigt som den också var betydligt kvickare. Vi får se om Google kommer fortsätta förbättra även sådana här saker även i Pixel Watch 3!

Den här klockan kommer förhoppningsvis introduceras i oktober tillsammans med Pixel 9-serien.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *