Ios18 Concept

Dessa iPhones sägs få iOS 18

Om några månader kommer Apple troligen holla ett event där vi kommer få de nya iOS 18 visas upp för världen. Sedan tidigare har det ryktats om att version 18 kommer innehålla en del nya element samt att Apple påstås ha gjort om designen något. Det sägs att iOS 18 kommer handla mycket om AI och att Siri ska bli betydligt smartare. Nu kan hela listan med enheter som förmodligen kommer kunna uppdateras till iOS 18 läckt ut, och det ser ut på följande sätt:

 • iPhone 15
 • iPhone 15 Plus
 • iPhone 15 Pro
 • iPhone 15 Pro Max
 • iPhone 14
 • iPhone 14 Plus
 • iPhone 14 Pro
 • iPhone 14 Pro Max
 • iPhone 13
 • iPhone 13 mini
 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13 Pro Max
 • iPhone 12
 • iPhone 12 mini
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max
 • iPhone 11
 • iPhone 11 Pro
 • iPhone 11 Pro Max
 • iPhone XS
 • iPhone XS Max
 • iPhone XR
 • iPhone SE (2 generationen)
 • iPhone SE (3 generationen)

Förhoppningsvis kommer vi få reda på mer om det nya gränssnittet inom en snar framtid!

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *