Oneplus Ace 3 Genshin Impact Edition Design1 1068x601

Så här ser OnePlus 12R Genshin Impact Edition ut!

OnePlus kommer den 28 februari hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus 12R Genshin Impact Edition. Till skillnad från tidigare år ser det ut som att mobilen kommer släppas runtom i världen och inte enbart i Kina som varit fallet med Genshin Impact versionerna tidigare.

Nu har OnePlus valt att släppa en bild på enheten som visar att enheten kommer få en baksida i lila tillsammans med ett klassiskt Genshin Impact – mönster. Det är oklart vilken version OnePlus kommer släppa den här modellen i, men med tanke på att Genshin Impact är ett mycket krävande spel skulle jag bli förvånad om det kommer med något annat än 16 GB RAM och 256 GB ROM, vilket är toppmodellen av OnePlus 12R. Telefonen kommer visas upp fullständigt den 28 februari.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *