Apple Vision Pro 1068x600

Apple sägs ha sålt väldigt många Vision Pro under förbokning

3499 dollar kostar Apples senaste skapelse Vision Pro, men trots den mycket höga prislappen ser det ut som att väldigt många personer lagt allt de har på ett par. Det har inkommit en rapport om att väldigt många har förhandsbokat Vision Pro.

Apple har naturligtvis inte gått ut med några officiella siffror för hur många det är, däremot spekuleras det om att det rör sig om runt 180 000 som bokat ett par. Jag följde Apples hemsida när de släppte Vision Pro för bokning, och det tog inte lång tid tills dess att de skjöt fram leveransdatumet. Antagligen har inte heller Apple räknat med en sådan här anstormning…eller så gör det detta för hype. Det är alltid svårt att veta med Apple.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *