114884

Vad är Samsung Galaxy AI

Igår visades S24, S24+ och S24 Ultra upp. Alla tre har mycket stort fokus på artificiell intelligens då Samsung har introducerat något som man kallar för Galaxy AI. Men vad är det egentligen och vilka funktioner ingår i det? Detta är något som Arun nördat ner sig i de nya funktionerna i detta.

Han säger att Samsung fixat många av funktionerna riktigt bra men att telefonen ofta har svårt att förstå vad som sägs. Förhoppningsvis kommer Samsung fixa till dessa barnsjukdomar framöver.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *