Samsung S24 Series 7 Years Of Updates

Samsung Galaxy S24 kommer få uppdateringar i sju år, men låt mig tvivla

Samsung visade igår upp de nya flaggskeppen i S-serien. Det var verkligen inte mycket som handlade om hårdvaran i produkterna utan i princip var det bara mjukvaran och det Samsung kallar för “Galaxy AI”.

Men det var inte allt nyhets relaterat till dessa enheter. Samsung berättade att man precis som Google kommer skicka ut system och säkerhetsuppdateringar till S24-trion i sju år. Det innebär att modellerna kommer att uppdateras till Android 21, vilket de säkert också kommer göra med tanke på att Samsung har en fin historik när det kommer till att uppdatera sina smartphones. Men låt mig tvivla på att saker och ting kommer vara så bra om sju år.

Operativsystemet Android har inte direkt under de senaste åren blivit lättare och lättare för varje ny version som släppts. Det byggs bara mer och mer kraftfull prestanda och det är ingen slump. Dessutom har Samsung valt att inte framtidssäkra någon av modellerna i min mening då taket på 12 GB RAM lär vara alldeles för lite för Android 21.

Det är inte bara Samsung som utlovat sju år med systemuppdateringar. Google har ju också gjort det för Pixel 8-serien och jag är lika skeptisk där också.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *