Wp 17041924130084399792521442369127

Unboxings på Samsung Galaxy S24 Ultra läcker ut

Lite senare idag kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya S24-trion. Nu ser det ut som att flaggskeppet S24 Ultra läckt ut i en unboxing-video inte bara visar en kulör som mobilen kommer bli tillgänglig i utan ett antal sådana. Vilken tycker ni är snyggast? Klockan 19:00 ikväll smäller det. Då kommer DJ dansa ut på scenen i San Jose för att visa upp de nya flaggskeppen!

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *