Entry Level Galaxy M13 5g Updated To Android 14

Samsung Galaxy M13 5G erhåller Android 14

Samsung fortsätter att uppdatera sina äldre och billigare smartphones till Android 14 före många konkurrenter ens hunnit skicka ut uppdateringen till sina flaggskepp. Nu ser det ut som att tillverkaren börjat skicka ut Android 14 till modellen Galaxy M13 5G. Förutom Android 14 ingår också tillverkarens gränssnitt One UI 6.

Uppdateringen är på tunga 1,6GB och som ni säkert kan ana så innehåller uppdateringen en hel del nyheter för telefonen i och med dess storlek. Samsung har naturligtvis förändrat lite i utseendet genom att bland annat inkludera ett nytt typsnitt. Du kan även räkna med att telefonen förhoppningsvis kommer kännas lite snabbare då One UI 6 bland annat gjorts så att appar ska öppnas något snabbare än tidigare.

Uppdateringen heter M136BXXU5DWK7 och innehåller även säkerhetsuppdateringen för november månad. Uppdateringen har än så länge enbart nått Indien.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *