Wp 1697307103286 1.jpeg

Rykte: så kan kamerorna i Samsung Galaxy S24 Ultra bli

Det sägs att Samsung kommer hålla ett event den 18 januari nästa år där tillverkaren troligen kommer visa upp nya S24-trion. Nu har det inkommit uppgifter om hur kamerorna i företagets kommande flaggskepp kan komma att bli, och de verkar bli riktigt imponerande.

Det sägs att modellen kommer få en 200 MP-kamera. Om ni känner igen antalet så är det för att S23 Ultra har lika många megapixlar sett till antalet vilket är trevligt. Men det sägs att företaget kommer uppgradera en och annan sensor i den här kameran.

För vidvinkel sägs det att modellen kommer få en 12 MP-kamera. Men när det kommer till kamerorna för zoom sägs det att modellen kommer få en 10 MP-kamera med 3x optisk zoom och en annan 48 MP-kamera med stöd för 5x optisk zoom. Det innebär att modellen troligen kommer få 8x optisk zoom. Dessutom sägs det att modellen kommer få upp till 100x hybrid zoom.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *