Xiaomi 14 Pro 5k1 1068x601

Så här ser troligtvis Xiaomi 14 ut!

Den 27 oktober sägs det att kinesiska Xiaomi kommer hålla ett event där tillverkaren troligen kommer visa upp nya Xiaomi 14 och 14 Pro. Nu kan Xiaomi 14 ha läckt ut på CAD-renderingar, och det ser ut som att den kommer påminna en hel del om 13T Pro när det kommer till designen.

Vi ser att telefonen troligtvis kommer få hela fyra kameror på baksidan. Dessvärre ser baksidan väldigt blank ut, något som troligen kommer resultera i väldigt många synliga fingeravtryck om du väljer att köpa mobilen i den svarta kulören, för just svart lär den bli tillgänglig i eftersom alla tillverkare brukar satsa på åtminstone svart.

Det nämns också att enheten troligen kommer få en 6,6″ skärm. Sedan tidigare har det spekulerats om att modellen kommer bli en av de första med Snapdragon 8 Gen 3 under huven.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *