688752 Sonyxperia5vpackshotallcolors

Säljstart för Xperia 5V

Idag, eller egentligen igår, var det officiell säljstart för Sonys senaste flaggskepp Xperia 5V. Den här telefonen sticker verkligen ut bland dagens smartphones eftersom den erbjuder ett oerhört kompakt format samtidigt som den är riktigt kraftfull under huven. 

Eller ja, liten och liten var kanske att ta i. Det finns ju andra bra smartphones som har en skärm som mäter 6,1″ som bland annat Samsung Galaxy S23 och iPhone 15 Pro. Det som verkligen sticker ut i den här Sonyn är dock dess stora batteri på 5000 mAh trots att mobilen är så pass liten till måtten.

Jag ser att Webhallen har den i lager för 10 990 kronor och som om inte det vore nog så verkar Sony också skicka med hörlurarna WF-1000XM5 om du köper mobilen innan 31 oktober.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net