Oneplus Open In Hands Header 1024x512

Är det här OnePlus Open? Företagets första vikbara

Det sägs att OnePlus kommer hålla ett event den 19 oktober där tillverkaren troligen kommer visa upp sin första vikbara smartphone någonsin. Många har dragit paralleller till Oppo, men eftersom att systerföretaget inte visat upp någon vikbar foldeble det här året så är det lite svårt att veta hur OnePlus Open kommer se ut och fungera.

Nu ser det dock ut som att det kommande flaggskeppet från OnePlus fångats i det vilda. Precis som de CAD-renderingar som visats upp på mobilen sedan tidigare ser det ut som att den kommer få en enorm hump för kamerorna på baksidan. Dessutom ser den riktigt tunn och fin ut! Sedan tidigare har det spekulerats om att den kommer få Snapdragon 8 Generation 2 tillsammans med upp till 16GB RAM. Det jag personligen tycker verkar mest spännande är att den troligen kommer bli tillgänglig utanför Kina eftersom det ryktas om att den kommer visas upp i New York, USA.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net