571302 980

Pixel 8A påträffas i det vilda – kommer den visas upp 4 oktober?

Det ser ut som att Googles kommande mellanklassare har påträffats i det vilda under natten mot fredagen. Vi ser att den här enheten kommer bli tillgänglig i en blå kulör (som nästan ser ut som himmelen), och vi vet ju redan hur Pixel 8 och 8 Pro kommer se ut på baksidan och vi ser att den här mobilen med största sannolikhet kommer likna Pixel 8 och 8 Pro en hel del, speciellt delen för kamerorna på baksidan som verkligen kommer påminna mycket om hur den kommer se ut i Pixel 8 och 8 Pro.

Vi ser att den här modellen kommer få två kameror på baksidan. Sedan tidigare har det spekulerats om att Pixel 8A kan få en 6,3″ skärm och att den kommer nyttja Tensor G3 under huven, vilket är det chipp som företaget med absolut största trolighet kommer visa upp 4 oktober.

Det kommer med detta sagt bli oerhört intressant att se om Pixel 8A kommer visas upp tillsammans med 8 och 8 Pro. I sådana fall blir det den första A-modellen som visas upp med två flaggskepp från Google.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *