OnePlus Open verkar sälja bra…så här långt!

0
573895 1688

OnePlus Open verkar vara en riktigt bra smartphone som troligen kommer ta upp kampen mot framförallt Samsung på marknaden när det kommer till vikbara smartphones. Open har exempelvis en yttre skärm som verkar helt magiskt bra, vilket Samsungen inte har med sitt mycket konstiga format.

Och det verkar som att folk har förstått att OnePlus Open är en lovande produkt. Både företagets första samt andra omgång av telefonen har tagit slut oerhört fort, vilket bör innebära att det är många som har lagt en bokning på Open. För någon dag sedan öppnade OnePlus bokningar för den tredje gången för Open, och enligt företagets hemsida så kommer du som köper telefonen få vänta till 8 november för att få hem den. Det är ju ett tag om jag säger så.

Förhoppningsvis innebär detta att Open säljer bra. Jag ska inte sticka under stolen med att jag tycker det är utmärkt att det äntligen finns en tillverkare som utmanar Samsungs Galaxy Z Fold. Förhoppningsvis innebär detta lite mer innovation från Samsung framöver!

Senaste inläggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *