Samsung Galaxy S23 Fan Edition officiell!

0
Gsmarena 001 (7)

Samsung har under natten hållit ett event där tillverkaren visat upp dem nya mobilen S23 Fan Edition. Jag höll på skriva prisvärda, men med tanke på att Samsung ännu inte gått ut med något pris på mobilen så vore det dumt att skriva detta.

Mobilen har fått en platt 6,4″ skärm på framsidan tillsammans med FHD+-upplösning. Naturligtvis pratar vi om en SUPER AMOLED-panel under huven tillsammans med en Hz som kan skifta mellan 60 och 120Hz.

Under ytan blir saker och ting lite rörigare. Den kommer med Exynos 2200 eller Snapdragon 8 Generation 1 beroende på region och land. Det är i nuläget oklart vilken variant Sverige kommer ta del av, om den ens kommer hit, men i sådana fall lär det bli modellen med Exynos under skalet. Bägge varianterna kommer med 8/128 eller 8/256GB minne. Telefonen har fått en primär 50 MP-kamera tillsammans med en sekundär 12 MP-kamera för vidvinkel och en zoom-kamera med upplösningen 10 MP som ska kunna göra det möjligt att zooma 3x optiskt.

Telefonens batteri är på 4500 mAh och har stöd för 25W trådad laddning samt trådlös laddning med en icke verifierad hastighet. Telefonen är IP68-klassad och har liksom många andra smartphones från Samsung fingeravtrycksläsaren placerad under skärmen.

När det kommer till uppdateringar utlovar Samsung 4 år med systemuppdateringar och 5 år med säkerhetsuppdateringar.

Det är som sagt högst oklart hur mycket den kommer kosta samt var och när den kommer bli tillgänglig.

Senaste inläggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *