Wp 1725685600339792986344336061423

Huawei släpper officiell bild på sin tredelade foldeble

Den 9 september, alltså på måndag, kommer Huawei hålla låda där tillverkaren kommer visa upp en tredelad foldeble. Det är första gången någonsin en tillverkare kommer visa upp en foldeble som kommer få så pass stor skärm. Det spekuleras om att enheten totalt kommer erbjuda en 10″ skärm när den är utfälld, något som kan jämföras med dagens foldebles som maximalt erbjuder skärmar runt 8″.

Vi ser att enheten kommer bli mycket tunn och att den blir tillgänglig i en mycket snygg brun kulör med en baksida i veganskt läder. Det har även framkommit att enheten kommer släppas i svart och att den blir tillgänglig med 16 GB RAM med antingen 512 eller 1024 GB minne.

Då det handlar om helt ny teknik skulle det inte förvåna mig om enheten blir snordyr. Dessvärre lär den inte släppas utanför Kinas gränser.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *