Screenshot Capture 2024 09 06 00 03 06 1

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition läcker

I början av oktober, senast 13 oktober, kommer Samsung hålla låda enligt Ice Universe där tillverkaren sägs visa upp det nya flaggskeppet Z Fold Special Edition. Ni läste rätt. Man menar att enheten inte kommer heta Z Fold 6 Special Edition utan enbart Z Fold Special Edition. Nu ser det ut som att en bild läckt ut som avslöjar hur enhetens specifikationer kommer bli.

Vi ser att enheten med största sannolikhet kommer bli större än Z Fold 6, däremot med en snarlik design, dock med vissa skillnader. Linserna för kamerorna på baksidan ser ut att få en ny form samtidigt som baksidan ser ut att få en behandlad yta.

Sedan tidigare har det spekulerats om att enheten kan erbjuda en 6,5″ skärm på utsidan och en 8″ skärm på insidan. En av de största nyheterna sägs vara formatet som ska vara betydligt mer likt en vanlig smartphone.

Eftersom enheten troligtvis blir större kommer Samsung förhoppningsvis kunna göra Z Fold Special Edition tunnare. Enligt källan kommer enheten vara 10,6mm tjock när den är hopvikt.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *