240712 Gadgetmatch Honor Magic V3 Mechanism 1a Static+1

Åsikt: dåligt att globala Honor Magic V3 inte kommer med 16 GB RAM

Igår visade kinesiska Honor upp det nya flaggskeppet Magic V3 för den globala marknaden. Även jag fick mitt globala exemplar av enheten under gårdagen och skrev nyligen ett första intryck inlägg om enheten på en av mina hemsidor. Det är en hur cool lur som helst och under den korta tid jag hunnit bekanta mig med enheten så har jag verkligen gillat att använda den.

Enheten kostar dock 1999 euro i Europa och den kommer bli tillgänglig i färgerna brunt, svart och grönt. Det bör noteras att den svarta versionen väger 226 gram medans de andra versionerna av någon konstig anledning väger 230 gram. Mobilen kommer bli tillgänglig i Europa via England, Frankrike, Tyskland, Spanien och Italien.

Något jag tycker är dåligt är att Honor snålat med RAM-minnet. Den globala versionen har 12 GB RAM, något som kan jämföras med den kinesiska versionen med samma mängd internt minne som har 16 GB RAM (och dessutom är betydligt billigare). 

I övrigt är dock V3 en helt underbar foldeble. Det som gör den unik på den globala marknaden är just att den verkligen känns som en vanlig lur samtidigt som det är en foldeble.

Mer innehåll om enheten är på väg!

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *