Gsmarena 001 1024x368 1

Rykte: Samsung Galaxy Z Fold6 Slim släpps 25 september i Sydkorea

Många har under flera års tid väntat på en bredare version av Samsung Galaxy Z Fold. Jag är definitivt en av dessa eftersom jag tycker att framsidan på företagets nuvarande Folds ser ut och känns som en fjärrkontroll till TV:n.

Men med Galaxy Z Fold6 Slim sägs det att Samsung kommer ändra på detta. Enligt en sydkoreansk källa är det möjligt att modellen kommer få en 6,5″ skärm på utsidan tillsammans med en 8″ skärm på insidan, något som skulle göra displayerna större än i Z Fold6. Det bästa är dock att framsidan sägs få ett format som ska vara nära 20:9.

Man fortsätter och menar att enheten kommer vara 10mm tunn, något som skulle göra den betydligt tunnare än företagets nuvarande Fold6.

Den tråkiga (och korkade biten om det stämmer) är att modellen sägs bli tillgänglig i enbart Kina och Sydkorea.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *