20240823 225558

Globala priset för Honor Magic V3 läcker

På IFA-mässan i Berlin kommer Honor visa upp vikbara Magic V3 för den globala marknaden. Nu ser det ut som att priset för mobiltelefonen läckt ut på nätet. Som väntat kommer den bli rejält mycket dyrare än den kinesiska upplagan.

Källan nämner att Honor Magic V3 kommer kosta 1999 euro i Europa, något som motsvarar 22 800 svenska kronor i skrivande stund. Detta kan jämföras med 16 000 svenska kronor som Magic V3 kostar med den kinesiska mjukvaran hos exempelvis Wonda Mobile. Dessutom ryktas det om att mobilen enbart kommer få 12 GB RAM globalt, något som kan jämföras med 16 GB RAM som modellen erbjuder i Kina. Den globala modellen sägs ha 512 GB ROM.

Sedan tidigare har det också framgått att den globala modellen kan bli tillgänglig i färgerna svart, brunt och grönt. Samtliga varianter har frostat glas på baksidan. Dessvärre kommer Magic V3 med största sannolikhet inte bli tillgänglig i Sverige eftersom Honor inte finns här.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *