20240706 230003

Rykte: Samsung Galaxy Z Fold6 Slim får 6,5″ på utsidan och 8″ på insidan

Utöver Galaxy Z Fold6, som tillverkaren kommer visa upp 10 juli, sägs det att man även kommer visa upp Z Fold6 Slim senare det här året. Låt er inte luras av namnet. Källor menar att modellen kommer bli så mycket mer än “bara en tunnare Z Fold6”. 

Medans Samsung Galaxy Z Fold6 med största sannolikhet kommer se ut som en fjärrkontroll på utsidan sägs det att Z Fold6 Slim kommer få ett format som mer liknar en vanlig smartphone.

Källan menar att enheten förmodligen får en 6,5″ skärm på utsidan och en 8″ skärm på insidan. Det finns dock ett litet problem: tillgängligheten. Enligt Anthony så kommer den inte släppas globalt.

Vi tror att det kan bli uppföljaren till Samsung W24, en smartphone Samsung bara släppte i Kina och såldes är det möjligt att den enbart kommer bli tillgänglig i just Kina.

Det ryktas om att Z Fold6 Slim kommer visas upp i oktober det här året.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *