20240602 184216 1024x768

Rykte: Samsung Galaxy S25 Ultra blir mycket tunn

Det ser ut som att Samsung Galaxy S25 Ultra kommer bli en mycket tunn enhet. Sedan tidigare har det spekulerats om att mobilen troligtvis kommer likna Samsung Galaxy Note 7 en hel del när det kommer till designen, något som såldes bör innebära betydligt rundare former som gör modellen bekvämare att hålla jämfört med S24 Ultra.

Enligt “The Big Cat” kommer Samsung Galaxy S25 Ultra vara runt 8,4mm tjock, något som skulle göra enheten till den tunnaste modellen i Galaxy Ultra-serien hittils. Samsung förväntas bland annat uppgradera kamerorna rejält i S25 Ultra utöver dess visuella förändringar. Modellen kommer troligtvis få Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 världen över skulle vi tro!

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *