Gsmarena 002 (12)

Nya rykten om Vivo X Fold 3 Pro, kan bli IPX8-klassad och få 5800 mAh batteri

Jag skrev nyligen ett inlägg där det ryktades om att Vivo X Fold 3 skulle få ett 5700 mAh batteri. Men enligt en annan källa stämmer inte detta. Man menar att telefonen kommer få ett ännu större batteri än vad det inledningsvis varit sagt.

Enligt den nya källans uppgifter kommer X Fold 3 Pro få ett 5800 mAh batteri. Om detta stämmer skulle det vara 1000 mAh mer än vad X Fold 2 erbjuder. Dessutom sägs det att den kommer erbjuda 120W trådad laddning tillsammans med 50W trådlös laddning.

Källan fortsätter och säger att X Fold 3 Pro troligtvis kommer få lika stora skärmar som sin föregångare (6,5″ på utsidan och 8″ på insidan) men att dessa ska vara mer högupplösta. Man menar också att telefonen kommer få dubbla 50 MP-kameror på baksidan tillsammans med en 64 MP-kamera samt att den kommer vara IPX8-klassad. Naturligtvis sägs det också att Snapdragon 8 Gen 3 kommer sitta under huven med upp till 16 GB RAM och 1024GB minne.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *