20927146 Xiaomi Varumarke Logotyp Telefon Symbol Med Namn Vit Design Kinesisk Mobil Vektor Illustration Med Orange Bakgrund Gratis Vector

Ny uppdatering får vissa Xiaomi-telefoner i bootloop

Idag har det börjat dyka upp rapporter om att Xiaomi har stora problem med Poco, Redmi och sina egna Xiaomi-enheter. Företaget rapporterar om att man nyligen skickat ut en uppdatering till många av sina mobiler som blev långt ifrån lyckad och som får modellerna att bootloopa.

Att något bootloopar innebär att enheten startar om sig själv hela tiden. Xiaomi har uttalat sig om orsaken till detta på Twitter och jag hoppas verkligen att de som drabbats har en backup sparad någonstans, för även om Xiaomi dragit tillbaka den trasiga uppdateringen nu har skadan redan skett för många. Det är oklart exakt vilka modeller det rör sig om.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *