Wp 17084004808467423515500761186216

Uppgifter: Vivo X Fold 3 presenteras “snart”

Det har spekulerats om att Vivo X Fold 3 kan visas upp tillsammans med en mer påkostad variant, X Fold 3 Pro, i april eller däromkring. Nu har en kinesisk källa uttalat sig om att den här serien kommer visas upp inom en snar framtid!

Han menar samtidigt att X Fold3 kommer bli den tunnaste och lättaste foldeble-telefonen i tablet-typ som någon tillverkare presenterat hittills. Han säger att telefonen kommer få kameror som ett flaggskepp (50+50+64 MP). Sedan tidigare har det spekulerats om att X Fold 3 kan få en fingeravtrycksläsare utanpå konstruktionen samt helt sakna trådlös laddning eftersom Vivo på detta vis dels kan göra mobilen lättare, men också billigare.

Å andra sidan sägs det att X Fold3 Pro kommer få dubbla optiska fingeravtrycksläsare under displayen (en på utsidan och en på insidan) samt att den kommer få stöd för trådlös laddning. X Fold 3-serien förväntas bli de första foldeble-telefonerna med Snapdragon 8 Gen 3. En tidigare bild (som ni kan se ovan) har också visat att du troligtvis kommer kunna spegla din MacBook:s display I mobilerna. Otroligt spännande!

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *