Nubia Flip 0 1068x601

Vikbara ZTE Nubia Flip nu officiell, förväntas lanseras i Europa

ZTE Libero Flip visades för någon vecka sedan upp exklusivt för den japanska marknaden. Nu har företaget visat upp samma smartphone för marknader utanför Japan, och den här modellen kallas för Nubia Flip.

För att repetera erbjuder Nubia Flip bland annat en 6,9″ skärm med en OLED-panel. Under huven sitter Snapdragon 7 Gen 1 tillsammans med 6 GB RAM med 128GB ROM. Telefonen har också ett ovanligt stort 4310 mAh batteri med 33W trådad laddning. Den primära kameran har fått upplösningen 50 megapixlar tillsammans med en sekundär 2 MP-kamera.

Just nu är det oklart vart modellen kommer säljas men det har åtminstone framgått att mobilen kommer kosta 599 euro när den släpps. Jag skulle tro att den kommer bli tillgänglig i Europa dock, och då kan det bli den billigaste foldable-telefonen på den Europeiska marknaden skulle jag tro!

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *