Screenshot 2024 02 25 21 59 22 07 E2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f

Motorola kommer använda Corning Gorilla Glass för alla sina smartphones 2024

Det är väldigt vanligt att flaggskepp kör med Cornings Gorilla Glass. Vad jag vet är det typ bara Huawei som inte kör med detta, och det eftersom de blir mobbade av USA. Det är däremot inte helt ovanligt att smartphones i budget och mellanklassen inte har Gorilla Glass eftersom jag antar att det kostar en hel del.

Nu har Motorola uttalat sig om att åtminstone alla mobiler tillverkaren kommer presentera och släppa 2024 kommer använda Gorilla Glass på ett eller annat sätt. Jag har exempelvis svårt att se hur en vikbar Razr kan få Gorilla Glass på insidan, men i sådana fall lär den få denna typ av glas på utsidan. Motorola har sagt följande:

At Motorola, we’re dedicated to delivering cutting-edge technology, and ensuring it is accessible across all franchises. Today, to further our commitment to durability, we’re excited to announce that the entire 2024 portfolio of Motorola devices will feature Corning Gorilla Glass, starting in the second half of this year. 

Innebär detta att företagets smartphones i budget och mellanklassen kommer bli dyrare? Jag hoppas inte det!

Via 9to5

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *