Screenshot 20240225 200821

Snordyra Honor Magic V2 Porsche Design presenterad för den globala marknaden

Honor Magic V2 är en av de kaxigaste vikbara mobilerna jag någonsin sett! Nu har Honor dessutom visat upp Magic V2 Porsche Design, vilket i grunden är en maxad Honor Magic V2 med Porsche Design där bland annat ett extra exklusivt fodral ingår i lådan.

Modellen kommer således med 16 GB RAM och 1024GB minne. Den kommer såldes med 512 GB mer ROM än vanliga Honor Magic V2. Dessutom ingår ett fodral som är exklusivt direkt i lådan till den här enheten. Mobilen kommer kosta 2700 euro i Europa, vilket är 700 euro mer än vad vanliga Honor Magic V2 kostar.

Jag är mycket tveksam till Honors dåliga timing. När de allra flesta tillverkare släpper smartphones med Snapdragon 8 Gen 3 så väljer Honor att göra Magic V2 global med 8 Gen 2….

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *