Xiaomi 13 Ultra 8

Hur blir priset på Xiaomi 14 Ultra I Sverige?

Xiaomi visade idag upp de nya flaggskeppen Xiaomi 14 och Xiaomi 14 Ultra för den globala marknaden. Vi har fått veta att Xiaomi 14 kommer kosta 12 990 kronor när den släpps i Sverige i slutet av mars, något vi däremot inte fått veta är hur dyr Xiaomi 14 Ultra kommer bli när den landar i Sverige någon gång i april. Jag ser däremot att bland annat MediaMarkt i Spanien redan har den uppe på sin hemsida och där kostar den 1499 euro, vilket motsvarar 16 700 kronor i svenska kronor.

Lägg därpå alla avgifter som Sverige tar samt hänsyn till hur kass den svenska kronan är så tror jag att Xiaomi 14 Ultra kommer kosta en bit över 17 000 när den släpps i Sverige. Jag skulle bli högst förvånad om den kommer kosta mindre. Xiaomi har dock meddelat att man kommer återkomma med pris närmare lansering i Sverige.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *