Gsmarena 007 (1)

Honor Magic6 Pro officiell för den globala marknaden

Honor har förutom att visa upp snordyra Magic V2 Porsche Design även visat upp den något mer resonabla Magic6 Pro, åtminstone när det kommer till priset. Det här är en smartphone som har alla de senaste specifikationerna ett flaggskepp bör ha och mer därtill!

Till skillnad från Magic V2 är ju Magic6 Pro ingen foldeble utan en vanlig smartphone. Den har bland annat Snapdragon 8 Gen 3 under huven, vilket är det senaste chippet från Qualcomm. Men det som får den här mobilen att sticka ut från mängden smartphones är dess zoom-kamera på baksidan som har den ovanliga upplösningen 180 megapixlar, och vad jag vet är det den mest högupplösta zoom-kameran som någonsin suttit i en smartphone.

Mobilen kommer kosta 1300 euro och bli tillgänglig i svart och grönt med 16 GB RAM och 512 GB ROM. Mobilen kommer börja säljas på Honors hemsida från och med 8 mars. Du ska däremot kunna boka den från och med 1 mars.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *