20240222 223442 (1)

Samsung Galaxy Z Fold6 kan få ram i titan

Enligt ett av de första ryktena är det möjligt att Samsung Galaxy Z Fold6 kommer få en ram i titan. Detta är något som tillverkaren introducerade i och med S24 Ultra. Det skulle i sådana fall innebära att företaget kommer byta ut ramen i aluminium som man har i tidigare generationer av Folds.

Men det är inte allt! Det spekuleras om att den här modellen också kan komma att bli betydligt tunnare än sin föregångare. Man menar att Fold6 kommer bli 11mm tunn, att jämföra med Fold5 som är 13mm tunn. Även om Z Fold6 blir 11mm så har dock Samsung en bit kvar till de 9,9mm tjocklek som Honor Magic V2 stoltserar med. Dessutom sägs det att Z Fold6 inte kommer få ett lika stort batteri som Magic V2.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *