Gsmarena 002 (7)

Här är vikbara ZTE Libero Flip, kostar bara 265 dollar

ZTE har i dagarna givit sig in i foldeble-racet med Libero Flip, vilket är en smartphone i flip-klassen som främst utmanar Motorola Razr 40. Men det finns en stor skillnad mellan Libero Flip och övriga: ZTE:s satsning kostar från motsvarande 265 dollar i Japan om man använder en kampanj, modellen kostar annars motsvarande 420 dollar vilket inte heller är farligt sett till vad enheten erbjuder.

Den har på insidan en 6,9″ skärm med FHD+-upplösning. Det nämns ingenting om hur snabb skärmen är, därför tror jag inte att den har 120Hz. På utsidan sitter en mycket mindre cirkulär 1,43″ skärm där du kan se saker så som notiser.

Telefonen blir tillgänglig i tre kulörer

Under huven sitter Snapdragon 7 Gen 1 med 6GB RAM och 128GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 50 MP-kamera tillsammans med en 2 MP-kamera för bokeh. På insidan hittas en 16 MP-kamera.

Modellen har ett gediget tilltaget batteri på 4310 mAh med 33W trådad laddning och telefonen har dessutom IP42-klassning.

Som jag förstått det kommer den här modellen enbart säljas i Japan. Åtminstone inledningsvis.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *