Ggil07uwuaatuzi (1)

Xiaomi 14 Ultra nu tillgänglig för bokning i Kina

Jag har skrivit det otaliga gånger; Xiaomi 14 Ultra är inte långt borta. Nu har Xiaomi själva publicerat en sida på sin kinesiska hemsida där man berättar att de som vill kan lägga en bokning på mobilen, innan den presenterats.

Själva idén är så kinesisk den kan bli men inte ny. När jag exempelvis bokade min OnePlus Open så bokade jag den innan den hade presenterats men fick tack vore detta en saftig rabatt, och om man förbokar Xiaomi 14 Ultra i Kina ser det ut som att man kan välja mellan 6 olika “presenter”. Exakt vad detta är för något framgår dock inte.

Xiaomi har som sagt inte berättat vilka specifikationer modellen kommer få, men tack vore rykten och läckor vet vi redan det mesta. Modellen kommer erbjuda en 6,73″ skärm med QHD+-upplösning, fyra 50 MP-kameror och ett väl tilltaget batteri på 5300 mAh.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *