Vivo X Fold227

Flera rykten om Vivo X Fold 3 Pro

Det här året sägs Vivo ha en lite annorlunda taktik genom att lansera en X Fold 3 Pro tillsammans med en mer pris pressad version av modellen som Vivo troligen kommer kalla för X Fold 3. Nu kan det dock ha inkommit ett antal uppgifter om X Fold 3 Pro, och av allt att döma kommer det bli en riktig värsting!

Det sägs att modellen kommer få dubbla fingeravtrycksläsare: en under skärmen på framsidan och en annan under skärmen på insidan. Till skillnad från tidigare år sägs det dock att Vivo kommer använda en ultrasonic läsare istället för den optiska som man använt tidigare. Vidare sägs det att den här modellen kommer få stöd för trådlös laddning, något X Fold 3 ska sakna helt. Dessutom ska Vivo utrusta mobilen med en zoom-kamera (oklart med hur mycket optisk zoom).

Jag skrev för någon dag sedan att den här modellen förhoppningsvis kommer bli betydligt lättare än sin föregångare, att den kommer få en primär 50 MP-kamera och mer högupplösta skärmar. Den kommer förhoppningsvis visas upp inom de kommande månaderna!

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *