69511

Flera pressbilder och specifikationer delas på Xiaomi 14 Ultra från trovärdige Roland Quandt

Roland Quandt har nyligen laddat upp en artikel på sin hemsida Winfuture där han delat med sig av specifikationer samt pressbilder på Xiaomi 14 Ultra. Det framkommer att stort fokus lagts på kamerorna i enheten. Dessutom delar Quandt med sig av några finesser som kamerorna på baksidan ska vara kapabla att leverera.

Roland uppger att telefonen kommer få en 6,73″ skärm med upplösningen 3200×1440 pixlar och att den kommer ha en justerbar uppdateringsfrekvens upp till 120Hz. Panelen ska vara av AMOLED-typ och ska ha en maximal ljusstyrka på 3000 nits. Det lär dock i gammal god stil enbart vara vid visning av HDR-matrial skulle jag tro.

I Europa kommer 14 Ultra bli tillgänglig med 16GB RAM (LPDDR5X) tillsammans med 512GB ROM (UFS 4.0). Modellen kommer givetvis med Snapdragon 8 Gen 3. Annars vore det ju inget flaggskepp!

Telefonen kommer få fyra 50 MP-kameror på baksidan enligt Quandt, och han menar att den primära kameran kommer få en 1″ sensor medans två av dessa kommer få 3,2x respektive 5x optisk zoom utöver vidvinkelkameran. På framsidan kommer en 32 MP-kamera sitta enligt Quandt.

Han nämner att kamerorna ska vara kapabla att spela in 8K-video med upp till 24FPS samt 4K-video med upp till 60FPS.

I övrigt kommer mobilen erbjuda ett 5300 mAh-batteri med 90W trådad laddning, 50W trådlöst laddning, WiFi 7, blåtand 5.4, en optisk fingeravtrycksläsare placerad under displayen, IP68-klassning och Android 14 från start. Enheten sägs väga 220 gram vilket låter förvånande lätt!

Det avslöjas inget pris, men sedan tidigare har det avslöjats att modellen troligtvis kommer kosta 1499 euro när den släpps i Europa.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *