Vivo X Fold227

Vivo X Fold 3 kan bli en prispressad foldeble, X Fold 3 Pro mer premium

Det har gått några månader sedan den senaste vikbara foldeble-mobilen visades upp. Nu har det inkommit uppgifter om hur Vivo X Fold 3 och X Fold 3 Pro kan komma att bli, och det verkar som att de kommer presenteras i Kina inom kort. Mer specifikt bör de visas upp i april eller maj skulle jag tro.

När Vivo presenterade X Fold 2 var mycket fokus på designen. Telefonen var betydligt lättare än sin föregångare men trots detta var den inte lika lätt som många konkurrenter. Kollar man på X Fold 2 så väger den 279 gram, att jämföra med Xiaomi Mix Fold 3 som väger 255 gram.

Men det sägs att Vivo kommer göra X Fold 3 och X Fold 3 Pro lättare än X Fold 2.

Det sägs att båda X Fold 3-modeller kommer få högre skärmupplösning och större batterier än dess föregångare. Dessutom ska alla kameror på baksidan ha 50 MP-upplösning enligt källan.

Vad skiljer modellerna? Man menar att Pro-modellen kommer ha stöd för trådlös laddning, något den vanliga sägs sakna helt. Dessutom ska Pro-modellen ha bägge fingeravtrycksläsare placerade under displayen medans X Fold 3 istället sägs få läsaren placerad utanpå konstruktionen.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *