Xiaomi 14 Ultra Front Design Renders

Rykte: bilder visar framsidan på Xiaomi 14 Ultra

Häll i er! Här kommer ytterligare bilder som troligen visar hur Xiaomis kommande flaggskepp “14 Ultra” kommer att se ut. Vi fick under gårdagen se hur baksidan på modellen kommer se ut, men dagens bilder avslöjar troligen också hur framsidan kommer se ut.

Det ser ut som att Xiaomi kommer gå efter Samsung genom att hoppa över den kurvade displayen som man använt i tidigare Ultra-modeller för att istället satsa på fn helt platt display. Detta kommer bland annat minska risken för feltryck och det är ju nice!

Som jag skrivit om så många gånger förr ryktas det om att modellen kommer bygga på en 6,7″ skärm med upp till 120Hz tillsammans med bland annat fyra 50 MP-kameror och Snapdragon 8 Gen 3 under skalet.

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *