Xiaomi 14 Ultra Msp Featured Msp 1068x561

Priset för Xiaomi 14 Ultra läcker i Frankrike

Oj O’Boy vad det läckt ut saker om Xiaomis kommande flaggskepp under de senaste dagarna. Vi har bland annat fått se hur modellen kommer se ut (genom bland annat bilden ovan) men det har också läckt ut uppgifter om hur modellens egenskaper kommer bli. Nu ser det ut som att priset för 14 Ultra dessutom har läckt ut, och den kommer inte bli billig!

Enligt källan kommer modellen att kosta 1499 euro, åtminstone i Frankrike. Det verkar som att Xiaomi kommer släppa 14 Ultra i en version i Europa, den med 16GB RAM med 512GB lagring.

Om jag inte minns helt fel släppte Xiaomi även 13 Ultra i Frankrike men som vi alla vet dök den aldrig upp i Sverige. Jag hoppas att det blir annorlunda med Xiaomi 14 Ultra!

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *