Flera uppgifter om Nothing Phone 2a, kommer inte till USA

2
Gsmarena 00 (2)

När Nothing visade upp Phone 1 avslöjade företaget att den inte skulle släppas i USA. Många “over there” blev besvikna över beslutet och som följd valde företaget att lansera Phone 2 på den amerikanska marknaden. Men det ser ut som att företaget inte kommer lansera Phone 2a på den amerikanska marknaden utan att den “enbart” kommer till Europa samt till Asien.

Det hela är något förvirrande. GSMArena skriver att den inte kommer att släppas i USA medans personen i Tweeten nedan skriver att den kommer till USA i mycket begränsad upplaga. Det verkar alltså som att folk är lite oense om hur det kommer bli.

Som ni ser i Tweeten nedan verkar Phone 2a få riktigt bra specifikationer om den kommer kosta 400 euro. Ni bör dock ta i beaktning att det enbart är ett rykte och såldes bör ni ta dessa uppgifter med en nypa salt.

2 thoughts on “Flera uppgifter om Nothing Phone 2a, kommer inte till USA

  1. Hej. Din sida är ju mycket intressant. Finns det något nyhetsbrev man kan ta del av när det läggs ut en ny artikel?
    Hälsningar
    Leif Abrahamson

    1. Hej Leif!

      Vad roligt att du gillar sajten! ????

      Det fanns inte men nu finns det! Om du surfar på din smartphone så finns numera ett formulär att fylla i längst ner på sidan, om du surfar via datorn så finns det till höger om innehållet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *