Oppo Reno11F presenterad, släpps globalt 

0
Gsmarena 002 (5)

Oppo har hållit ett event under dagen där företaget visar upp nya Reno11F. Den här modellen kommer bland annat i en drös kulörer som ni kan se här ovan men den erbjuder betydligt mer än så.

Telefonen har fått en 6,7″ skärm tillsammans med Full HD och 120Hz. Reno11F har också ett glas som tillverkaren kallar för Panda glas, det blir intressant att se hur bra det är! Mobilen har också fått en ljusstyrka som ska kunna maxas upp till 1100 nits. När det kommer till prestandan har modellen fått Mediatek Dimensity 7050 tillsammans med upp till 8 GB RAM liksom 256GB minne.

Telefonen har också fått många kameror på baksidan. Det handlar om en primär 64 MP-kamera tillsammans med en 8 MP-kamera för vidvinkel och en 2 MP-kamera för detaljbilder. Telefonen har också ett 5000 mAh batteri med en inkluderad 67W-laddare i lådan liksom en fingeravtrycksläsare placerad under displayen. Den kommer med Android 14 från start.

Telefonen har bland annat släppts i Thailand för motsvarande 285 euro. Ett mycket trevligt pris sett till vad man får på pappret.

Via

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *