Renderrazr

Är det här Motorola Moto RAZR 50 Ultra?

Det var inte länge sedan Motorola visade upp RAZR 40 Ultra, eller RAZR+ som den kallas i USA. Nu ser det ut som att uppföljaren kan ha läckt ut som kan visa hur den kan se ut.

Telefonen på bilden ovan påminner mycket om RAZR 40 Ultra med bland annat två kameror på baksidan och en stor yttre skärm. Utan att veta säkert tycker jag däremot att den ser något bredare ut än RAZR 40 Ultra.

Förhoppningsvis kommer detta bli ett flaggskepp som till skillnad från sin föregångare inte kommer använda ett chipp som är ett år gammalt redan när den presenteras. Detta skulle i sådana fall innebära att Snapdragon 8 Gen 3 kommer sitta under huven i 50 Ultra. Låt mig hoppas!

Via

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *