20240112 000323

Dessa kulörer kommer OnePlus 12R i till Europa 

Den 23 januari kommer OnePlus hålla ett event i Europa där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus 12 tillsammans med 12R, och det är första gången OnePlus kommer släppa en R-modell i Europa. Nu har det inkommit ett gäng bilder som visar vilka kulörer 12R kommer i för Europa, och vi ser att den kommer hit i blått och svart där den blåa kulören ser ut att få en blank yta på baksidan medans den svarta troligen istället kommer få en matt yta på baksidan, och jag tror att det är den kulören som åtminstone jag kommer föredra.

OnePlus visade ju upp 12R den 4 januari i Kina så vi vet ju redan att telefonen bland annat erbjuder Snapdragon 8 Generation 2 istället för Generation 3 då OnePlus vill att “12” ska vara en mer prisvärd version av just OnePlus 12.

Nu återstår det att se hur mycket 12R kommer att kosta och när den kommer släppas i Sverige.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *