Android Quick Share 1a

Google introducerar Quick Share, ersätter Nearby Share

Google har under dagen introducerat något man kallar för Quick Share. Det är ingenting nytt utöver själva namnet då, ett namn som Samsung använt istället för Nearby Share som Google använt sedan 2020. Men nu ser det alltså ut som att även Google kommer byta namnet till Quick Share.

Det är Googles konkurrent till Apples AirDrop som bland annat innebär att du kan skicka över bilder till en annan Android med ett klick. Det verkar som att namnbytet kommer att ske från och med februari det här året och det kommer givetvis inte enbart gälla smartphones från Samsung och Google utan alla smartphones som kör Android 6.0 och uppåt. Alla moderna smartphones vill säga.

Nearby Share on Android and laptops is becoming ‘Quick Share’

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *