1542453

Bekräftat: Samsung Galaxy S24-trion visas upp 17 januari klockan 19:00 svensk tid

Samsung har under dagen bekräftat att man kommer hålla ett event en dag tidigare än vad rykten sagt. Den 17 januari klockan 19:00 svensk tid kommer Samsungs TM Roh dansa ut på scenen för att visa upp nya S24-trion.

Samsung har ännu inte bekräftat att det rör sig om tre modeller, men av allt att döma kommer det handla om S24, S24+ och S24 Ultra. Något man däremot bekräftar att är att modellerna kommer vara fulla av AI-finesser. Det återstår att se om mobilerna kommer få hela arsenalen från Guess, något Samsung introducerade för några månader sedan. Betyder detta att S24-serien kommer kunna översätta samtal i realtid och kunna sammanfatta långa mejl? Det återstår att se!

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *