Xiaomi Mi Mix Fold Teaser (1)

Rykte: Meizu visar upp sin första foldeble nästa år

Enligt ett rykte är det mycket möjligt att Meizu kommer visa upp sin första foldeble någon gång under den första halvan av 2024, något som skulle kunna innebära att den här enheten kan visas upp mellan januari och juni nästa år, ett år som bara är timmar bort i skrivande stund.

Uppgifterna om hur enheten kan komma att bli är knapphändiga, men det spekuleras om att modellen kommer få en inre display som kommer vara på cirka 8″. Men några andra grejer har det inte spekulerats om, men jag misstänker att det handlar om ett flaggskepp, något som bör innebära att Snapdragon 8 Gen 3 kommer sitta under huven i den här modellen.

Den här modellen lär inte släppas utanför Kina. Det återstår ändock att se om Meizu verkligen kommer visa upp någon foldeble framöver.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *