Rykte: det här får du på köpet när du förköper någon av Samsung Galaxy S24-modellerna

Under de senaste åren har Samsung aktivt erbjudit extra mycket minne när du förköpt något flaggskepp från tillverkaren. Detta var något som tillverkaren började med i och med S23-trion och var något som tillverkaren även körde med när det var dags för Z Fold och Flip5.

Det innebar att du exempelvis fick 512GB minne istället för 256GB när du förköpte något av modellerna från Samsung. Men vad kommer Samsung hitta på med S24-trion? Detta är något som troligen nu läckt ut.

Det framkommer att de med största sannolikhet kommer köra samma deal som tidigare år även med S24-trion. Detta innebär att om du förköper S24 med 128GB minne så får du 256GB, om du förköper S24+ med 256GB minne får du modellen med 512GB minne och så vidare. Detsamma lär ju även gälla för S24 Ultra. Något annat skulle vara en stor chock!

Dessutom ryktas det om att man kommer kunna köpa till företagets Buds och smarta klockor till betydligt bättre pris än ordinarie tillsammans med S24-modellerna. Som vanligt med rykten bör de tas med en nypa salt.

rasmus.hellmyrs

About

Jag har senaste 14 åren varit fantastiskt intresserad av smartphones, enda sedan Samsung Galaxy S2. Innan jag började blogga och dela med mig av nyheter om smartphones så var det väldigt mycket prat om smartphones vid middagsbordet. Jag inser att min passion för smartphones är så stor att jag vill dela med mig av detta. Hoppas ni gillar det ni läser!

https://mobilegeeky.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *